Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

 

Voorwaarden voor Culinair Wandelen regel je zelf
 
Aanmelding geschiedt uitsluitend via de website van Culinair Wandelen regel je zelf
 
Het kan zijn dat een restaurant uw reservering niet kan aannemen wegens drukte. U krijgt hiervan zo snel mogelijk bericht per e-mail. U kunt dan een ander restaurant kiezen, een nieuwe datum in overleg plannen, of de  wandeling annuleren wanneer dit meer dan drie dagen voor aanvang gebeurt.
 
De wandeling kan alleen doorgang vinden nadat de betaling hiervan door Culinair Wandelen is ontvangen.
 
De wandeling kan tot drie dagen voor aanvang worden geannuleerd bij Culinair Wandelen. Ook kan tot drie dagen voor aanvang het aantal deelnemers worden gewijzigd.
Culinair Wandelen verplicht zich tot drie dagen voor aanvang van de wandeling bij annulering of wijziging van het aantal deelnemers het deelname bedrag terug te storten. Vanaf drie dagen voor aanvang van de wandeling vervalt het deelnamebedrag bij annulering aan Culinair Wandelen. Annulering kan per telefoon, maar dient altijd ondersteund te worden door een e-mail, gestuurd naar Culinair Wandelen.
 
Wanneer Culinair Wandelen u geen bevestiging heeft gestuurd, dient u zelf contact op te nemen met Culinair Wandelen over uw reservering. Na het vaststellen van de oorzaak is het aan Culinair Wandelen om te bepalen of de wandeling alsnog doorgang kan vinden. Bij annulering door Culinair Wandelen volgt restitutie van het deelnamebedrag.
 
Culinair Wandelen is niet verantwoordelijk voor fouten die gemaakt worden bij het invullen van de aanmeldingsformulieren.
 
Culinair Wandelen is niet verantwoordelijk voor ontstane problematiek over eten en drinken, noch over personele problemen in de restaurants, dit in de breedste zin.
 
Culinair Wandelen kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor logistieke problemen (tijd vertraging, niet ontvangen reserveringen) in de restaurants. U kunt dit oplossen in het betreffende restaurant en in overleg met Culinair Wandelen.
 
Bovenstaande voorwaarden prevaleren boven de verder ,ook op Culinair Wandelen op maat, van toepassing zijnde Uniforme Voorwaarden Horeca. uvhnl.pdf

 

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

Bar 1672
Hier geniet je van een classy, in een art deco jasje gegoten, maar toch ontspannen sfeer en buitengewoon lekker eten. Bar 1672 is een plek waar je heerlijke cocktails, exclusieve champagnes, goede wijnen en lekkere bieren drinkt. Voor onze gerechten heeft de keukenbrigade inspiratie opgedaan van over de hele wereld. Gerechten worden zo duurzaam mogelijk bereid met nadruk op zero waste. Een must voor je Culinair Wandeling!
Voorwaarden

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen