Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

 • Bestellen

 • De Restaurants i

 • Maak een keuze uit de onderstaande restaurants. Wil je meer informatie over een restaurant? Klik dan op de informatie knop. Klik op het gerecht dat je in het restaurant wil eten.

 • Gids

 • Een gids / gastvrouw of heer leidt je langs de mooie plekjes in de stad en dineert met je mee. De kosten hier van zijn € 130,-

 • Het tijdschema ziet er als volgt uit:

 • Voorgerecht:17.30 uur tot 18.15 uur
  Tussen- of Hoofdgerecht:18.45 uur tot 19.30 uur
  Hoofdgerecht of Dessert:20.00 uur tot 20.45 uur
  Dessert:21.15 uur tot einde
 • Gegevens

 • Zakelijk

 • Betalen0.00€ 

 • Je kunt op twee manieren je Culinaire Wandeling betalen: ( Zakelijk betaal je standaard op rekening )

groningen

X

't Zwarte Schaap

schaapons

Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef, die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Land van Kokanje

land kokanje klein

Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, "een Luilekkerland" dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen.

Restaurant El Txoko

eltxoko groningen

De Baskische keuken behoort tot de beste van Spanje. Wie de eetcultuur in Baskenland kent weet precies waarom.
De ongedwongen mix van kwaliteit en sfeer is onweerstaanbaar. El Txoko heeft een authentiek stukje Baskenland naar Groningen gehaald. El Txoko is een Pintxos-bar naar traditioneel Baskisch voorbeeld die uitnodigt om van elk bezoek een feest te maken. De fantastische binnentuin, waar het dak vanaf kan, draagt bij aan deze feestelijke sfeer!

Brasserie Midi

midi

FOR THE SWEETEST MOMENTS IN LIFE

Bij Midi werken we elke dag met verse producten voor zowel de lunch als het diner. Dit maakt de basis voor onze kwaliteit en de keuken brengt alles bij elkaar. Door telkens nieuwe ideeën te creëren en ons te blijven uitdagen hopen wij nieuwe en bijzondere smaken neer te zetten. Zodat u elke keer weer kunt genieten van onze gerechten.

Restaurant Moro

moro groningen

Tijdens de Moorse overheersing van 711 tot 1492 vermengen Arabische invloeden zich met de Spaanse cultuur.
Dit heeft ook invloed gehad op de Spaanse keuken, wat onder meer een grote variatie aan groenten, fruit en kruiden heeft gegeven. De spijzen, gecombineerd met prachtige wijnen en de sfeervolle ambiance met haar Oosterse touch, brengen je in gedachten naar verre oorden.

Grandcafé de Oude Kijk

louis

Grandcafé van de Oude Kijk in 't Jatstraat is geopend! Kom binnen om een drankje aan de bar te drinken, te lunchen of te genieten van een uitgebreid diner. Vanwege de Corona maatregelen is het alleen mogelijk om op reservering langs te komen. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot laat. Ook voor groepen tot 100 personen beschikbaar!

Grandcafé 2Jongens

jongens cocktailbar

Er gaat niets boven Groningen is het motto van de 2Jongens en dat is terug te vinden op de menukaart, de Groninger cocktails en de inrichting. Met de top producten van Hooghoudt maken de bartenders een perfecte cocktail voor u. Bij de 2Jongens is vrijwel alles mogelijk en men zal er alles aan doen om iedere gast op maat van dienst te zijn.

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen