Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling

 • Bestellen

 • De Restaurants i

 • Maak een keuze uit de onderstaande restaurants. Wil je meer informatie over een restaurant? Klik dan op de informatie knop. Klik op het gerecht dat je in het restaurant wil eten.

 • Gids

 • Een gids / gastvrouw of heer leidt je langs de mooie plekjes in de stad en dineert met je mee. De kosten hier van zijn € 159.75,-

 • Het tijdschema ziet er als volgt uit:

 • Voorgerecht:17.30 uur tot 18.15 uur
  Tussen- of Hoofdgerecht:18.45 uur tot 19.30 uur
  Hoofdgerecht of Dessert:20.00 uur tot 20.45 uur
  Dessert:21.15 uur tot einde
 • Gegevens

 • Zakelijk

 • Betalen0.00€ 

 • Je kunt op twee manieren je Culinaire Wandeling betalen: ( Zakelijk betaal je standaard op rekening )

groningen

X

Javaans Eetcafé groningen

javaans eetcafe

Open: Ma, Di, Woe, Do, Vrij, Za, Zo.

Wanneer u ons Indisch restaurant binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: de ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vindt u bij ons een authentieke Indische houten prauw. Maar het belangrijkste is lekker traditioneel Indonesisch eten en geweldig verwend te worden door onze gastvrije en vriendelijke bediening.

In onze fijne keuken wordt eten op de traditionele Indonesische wijze bereid, met grove kruiden waarvan de geuren u tegemoet komen. U kunt zelf meekijken in onze open keuken. Onze koks laten graag zien wat ze kunnen met onze hoogwaardige ingrediënten. Kortom, er is teveel te beleven om op te noemen. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons eetcafé om kennis te komen maken met echte authentieke Indische gerechten.

't Zwarte Schaap

schaapons

Open: Ma, Di, Wo, Do, Vrij, Za, Zo.
Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef, die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Land van Kokanje

land kokanje klein

Open: Ma, Di, Woe, Do, Vrij, Za, Zo.
Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, "een Luilekkerland" dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen.

Brasserie Groen

brasserie groen

Open: Ma, Di, Wo, Do, Vrij, Za.
De naam “Groen” is geboren uit onze voorliefde en passie om met zo veel mogelijk biologische- en streekproducten te werken. Elk seizoen heeft zijn charmes, dit proeft en ziet u terug op uw bord.

Kom in de middaguren gezellig langs voor een heerlijke warme kop fairtrade koffie, gepaard met een stuk huisgemaakt gebak. Of geniet van één van onze vele luxe belegde broodjes op ons terras.

Wanneer de avond valt, tovert onze brasserie zich langzaam om in een restaurant waar iedereen mag genieten van onze smaakvolle gerechten omringt in een sfeervolle ambiance.
Reserveer en beoordeel zelf of dit verborgen pareltje van de stad u kan verrassen!

Restaurant Naud

restaurant naud

Open: Di, Wo, Do, Vrij, Za.
Restaurant Naud is een plek waar je kan genieten van 's werelds Comfort Food. Heerlijke gerechten waar iedereen blij van wordt! We gebruiken culinaire invloeden vanuit de hele wereld om de meest smaakvolle menu's samen te stellen. 

Je kan bij ons kiezen uit: koude en warme gerechten, desserts en bijgerechten. Je kan a la carte eten of een keuzemenu bestellen.

Restaurant Moro

moro groningen

Open: Di, Wo, Do, Vrij, Za, Zo.
Tijdens de Moorse overheersing van 711 tot 1492 vermengen Arabische invloeden zich met de Spaanse cultuur.
Dit heeft ook invloed gehad op de Spaanse keuken, wat onder meer een grote variatie aan groenten, fruit en kruiden heeft gegeven. De spijzen, gecombineerd met prachtige wijnen en de sfeervolle ambiance met haar Oosterse touch, brengen je in gedachten naar verre oorden.

Jamey Fitz

jamey fitz

Open: Di, Wo, Do, Vrij, Za.
Jamey Fitz was in de jaren '20 een gerenommeerde chef-kok die bekend stond om zijn culinaire talent en grensverleggende aanpak van koken. Hij was een ware visionair in de keuken, en zijn creatieve gerechten lieten mensen versteld staan tijdens de Roarin

Hier geniet je van een classy, in een art deco jasje gegoten, maar toch ontspannen sfeer en buitengewoon lekker eten. Bar 1672 is een plek waar je heerlijke cocktails, exclusieve champagnes, goede wijnen en lekkere bieren drinkt. Eten doe je door samen te delen; neem plaats en enjoy!

Wanneer je bij ons komt dineren, brengen we je terug in de tijd, naar een tijdperk van luxe en genot. Ons menu weerspiegelt Jamey's culinaire meesterschap, met zorgvuldig samengestelde gerechten die traditionele smaken combineren met moderne wendingen. Onze bar heeft een indrukwekkende selectie ambachtelijke cocktails, stuk voor stuk gemaakt om de sophistication en excitement van het Jazztijdperk terug te roepen.

De Kostery (alleen overdag)

kosterij groningen avond

Let op: Alleen overdag, bij een Op Maat wandeling.

Bij de Kostery staat gastvrijheid op nr 1: We willen graag een gezellige ontmoetingsplek zijn waar jong en oud, toerist en Stadjer zich welkom voelen. Aan de voet van de Martinitoren kunt u terecht op ons zonovergoten terras. Met meer dan 250 zitplaatsen en een uitgebreide kaart de perfecte plek voor een warme zomerdag. De Kostery is het gehele jaar geopend en biedt binnen plaats in de sfeervolle en gerestaureerde ambiance. 

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

De Kostery

kosterij groningen avond

Bij Culinair Wandelen Op Maat kunnen we ook een wandeling overdag organiseren voor groepen vanaf acht personen. Wanneer je overdag gaat wandelen, is de Kostery, het gebouwtje dat tegen de Martinikerk is aangebouwd en barst van de historie, eigenlijk een must om even aan te doen voor een koffie/thee met heerlijk gebak, of een lekkere borrel met hapjes aan het einde van de middag. 

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen