Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

Hier regel je je culinaire wandeling

Je reserveert de wandeling exclusief (inclusief voor zakelijk) drankjes. De wandeling kan voor groepen en bedrijven
ook op rekening. Klik hiervoor onder op: zakelijk.

Bestellen

17:30
18:45

De RestaurantsI

Maak een keuze uit de onderstaande restaurants. Wil je meer informatie over een restaurant? Klik dan op de informatie knop. Klik op het gerecht dat je in het restaurant wil eten.

Een gids/gastvrouw of heer leidt je langs de mooie plekjes in de stad en dineert met je mee. De kosten hier van zijn € 130,-

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

Voorgerecht:17.30 uur tot
 18.15 uur
Tussen- of Hoofdgerecht:18.45 uur tot
 19.30 uur
Hoofdgerecht of Dessert:20.00 uur tot
 20.45 uur
Dessert:21.15 uur tot einde

Gegevens

Dhr
Mevr

Betalen0.00€ 

Je kunt op twee manieren je Culinaire Wandeling betalen: (Zakelijk betaal je standaard op rekening)

Ideal
Overmaken
(op) Rekening
 

groningen

X

Restaurant de Zevende Hemel

restaurant zevende hemelDe Zevende Hemel, een bijzonder Restaurant in Groningen op de hoek bij de Nieuwe Kerk, met een Frans Italiaans gerichte keuken. In de Zevende Hemel kan men verantwoord lekker eten: Vlees-, Vegetarische-, Veganistische- en Visgerechten. Uniek, doorgaans met live pianomuziek op de donderdag, vrijdag en zaterdag! U geniet in De Zevende Hemel van de intieme romantische en knusse sfeer.

Boccaccio Bottega Toscana

boccaccio bottega toscanaHet vruchtbare en adembenemende landschap, het prettige klimaat en de levenslust van de Toscanen. Ze staan aan de basis van één van 's werelds meest oprechte en meest smaakvolle keukens. Een rijke culinaire traditie die we met Boccaccio naar Groningen hebben gehaald. In een intieme ambiance, met Toscaanse stijlelementen, serveren wij klassieke Toscaanse gerechten waarbij verse ingrediënten de boventoon voeren. Uiteraard ontbreken de fameuze Chianti-wijnen, Grappa en de cocktails niet op de kaart.

Stadscafé & Restaurant 't Feithhuis

restaurant het feithhuisDe oudste resten uit dit huis dateren uit de 15e eeuw en her en der in het pand zijn nog altijd elementen zichtbaar uit de late middeleeuwen. Alleen al vanwege de historie is het de moeite waard 't Feithhuis aan te doen met uw Culinaire Wandeling. De gastronomische kwaliteiten strekken zich uit van ontbijt tot high tea en diner. Naast de gezellige drukte van koffiedrinkers, borrelaars en lunchers op de begane grond, zijn er de statige zalen op de eerste, die in combinatie met het uitstekende diner weer een andere kant van 't Feithhuis laten zien.

Bar Bodega Cervantes

restaurant cervantesCervantes is een tapas-restaurant naar typisch Spaans voorbeeld. Hier serveert men kleine hapjes, gebaseerd op traditionele gastronomische gewoontes van de verschillende streken. De sfeer in Cervantes doet denken aan die van een echte Spaanse tapas bar. Gezellig, nonchalant en losjes. Zelfs de nuchtere noorderling blijkt dit aan te spreken. Zeven dagen per week is het in Cervantes dan ook lekker druk. Noem het een Spaanse hectiek, die u het gevoel geeft dat je er even helemaal uit bent.

Hemingway's Cuba

hemingway cubaIn de sfeervolle en elegante ambiance van Hemingway’s Cuba willen we je laten verlangen naar de wereld van Ernest Miller Hemingway. Een wereld waarin alles draaide om het groots en meeslepend genieten van het eten, de zon en de liefde!

Een belangrijk deel van Hemingway's avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. De invloed van de Cubaans/Caribische keuken speelt in Hemingway's Cuba dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van zijn schrijfkunst zult je terugvinden in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Uiteraard met een subtiele knipoog naar zijn decadente levensstijl.

Restaurant Moro

restaurant moroTijdens de Moorse overheersing van 711 tot 1492 vermengen Arabische invloeden zich met de Spaanse cultuur.

Dit heeft ook invloed gehad op de Spaanse keuken, wat onder meer een grote variatie aan groenten, fruit en kruiden heeft gegeven. Onze spijzen, gecombineerd met prachtige wijnen en de sfeervolle ambiance met haar Oosterse touch, brengt je in gedachten naar verre Noorden.

Restaurant Louis XV

restaurant louis"Na ons de zondvloed" is een historische uitspraak van de Franse koning Louis XV (1710-1774). Vrij vertaald: geniet van het moment, laat de boel de boel, morgen zien we verder. Een Bourgondische levensopvatting die nu niet direct aan Groningen wordt toegedicht. Wie binnen is geweest bij Louis XV, weet wel beter. Louis XV is onderverdeeld in een restaurant, een wijn bar en een lounge. Louis XV staat voor genieten van al het moois dat het leven je te bieden heeft. Van de mensen om je heen, van de ontspannen sfeer en vanzelfsprekend van heerlijk eten en drinken.

Restaurant El Txoko

restaurant txokoDe Baskische keuken behoort tot de beste van Spanje. Wie de eetcultuur in Baskenland kent weet precies waarom.
De ongedwongen mix van kwaliteit en sfeer is onweerstaanbaar. El Txoko heeft een authentiek stukje Baskenland naar Groningen gehaald. El Txoko is een Pintxos-bar naar traditioneel Baskisch voorbeeld die uitnodigt om van elk bezoek een feest te maken. De fantastische binnentuin, waar het dak vanaf kan, draagt bij aan deze feestelijke sfeer!

Culinair Wandelen:
Wim/Johan
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 415 771 79

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

’t Feithhuis is een eeuwenoude plek die al bijna 25 jaar een belangrijke locatie in de stad is voor lunch, borrel en diner. Geniet van een culinaire beleving in dit karakteristieke pand!

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

feithhuis uitgelicht

Groningen

Culinair wandelen in 't museum

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen