Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

Boccaccio Bottega Toscana

Boccaccio GroningenHet vruchtbare en adembenemende landschap, het prettige klimaat en de levenslust van de Toscanen. Ze staan aan de basis van één van ’s werelds meest oprechte en meest smaakvolle keukens. Een rijke culinaire traditie die  met Boccaccio naar Groningen is gehaald. In een intieme ambiance, met Toscaanse stijlelementen, serveren wij klassieke Toscaanse gerechten waarbij verse ingrediënten de boventoon voeren. Uiteraard ontbreken de fameuze Chianti-wijnen, Grappa en de cocktails niet op de kaart.

Land van Kokanje

land kokanje kleinLand van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, “een Luilekkerland” dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen.

 

 

Restaurant El Txoko

El Txoko Culinaire wandelingDe Baskische keuken behoort tot de beste van Spanje. Wie de eetcultuur in Baskenland kent weet precies waarom.
De ongedwongen mix van kwaliteit en sfeer is onweerstaanbaar. El Txoko heeft een authentiek stukje Baskenland naar Groningen gehaald. El Txoko is een Pintxos-bar naar traditioneel Baskisch voorbeeld die uitnodigt om van elk bezoek een feest te maken. De fantastische binnentuin, waar het dak vanaf kan, draagt bij aan deze feestelijke sfeer!

Hemingway’s Cuba

Culinair wandelen in Groningen - Caribische keukenIn de sfeervolle en elegante ambiance van Hemingway’s Cuba willen we je laten verlangen naar de wereld van Ernest Miller Hemingway. Een wereld waarin alles draaide om het groots en meeslepend genieten van het eten, de zon en de liefde!
Een belangrijk deel van Hemingway’s avontuurlijke en reislustige leven speelde zich af in Cuba. De invloed van de Cubaans/Caribische keuken speelt in Hemingway’s Cuba dan ook een centrale rol. Het pure en ambachtelijke van zijn schrijfkunst zul je terugvinden in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Uiteraard met een                                                                               subtiele knipoog naar zijn decadente levensstijl.

Restaurant Moro

Restaurant Moro GroningenTijdens de Moorse overheersing van 711 tot 1492 vermengen Arabische invloeden zich met de Spaanse cultuur.
Dit heeft ook invloed gehad op de Spaanse keuken, wat onder meer een grote variatie aan groenten, fruit en kruiden heeft gegeven. De spijzen, gecombineerd met prachtige wijnen en de sfeervolle ambiance met haar Oosterse touch, brengen je in gedachten naar verre oorden.

 

Grandcafé de Oude Kijk

Culinair wandelen GroningenGrandcafé van de Oude Kijk in 't Jatstraat is geopend! Kom binnen om een drankje aan de bar te drinken, te lunchen of te genieten van een uitgebreid diner. Vanwege de Corona maatregelen is het alleen mogelijk om op reservering langs te komen. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot laat. Ook voor groepen tot 100 personen beschikbaar!

 

Grandcafé 2Jongens

Tapas restaurant GroningenEr gaat niets boven Groningen is het motto van de 2Jongens en dat is terug te vinden op de menukaart, de Groninger cocktails en de inrichting. Met de top producten van Hooghoudt maken de bartenders een perfecte cocktail voor u. Bij de 2Jongens is vrijwel alles mogelijk en men zal er alles aan doen om iedere gast op maat van dienst te zijn. 

 

 

Stadscafé & Restaurant 't Feithhuis

't Feithhuis Culinaire wandelingDe oudste resten uit dit huis dateren uit de 15e eeuw en her en der in het pand zijn nog altijd elementen zichtbaar uit de late middeleeuwen. Alleen al vanwege de historie is het de moeite waard 't Feithhuis aan te doen met een Culinaire Wandeling. De gastronomische kwaliteiten strekken zich uit van ontbijt tot high tea en diner. Naast de gezellige drukte van koffiedrinkers, borrelaars en lunchers op de begane grond, zijn er de statige zalen op de eerste, die in combinatie met het uitstekende diner weer een andere kant van 't Feithhuis laten zien.

 

Boek jouw Culinaire Wandeling direct online of:

bel 050 230 85 99 voor meer informatie

 

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen