Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling

De Kater

De Kater

Open: Ma, di, woe, do, vrij, za.
Bij de Kater geniet je van een lunch, diner of een goeie borrel. Onze ingrediënten halen we van lokale producenten. Dit, samen met onze andere kwalitatieve en verse producten, zorgt voor een interessante menukaart met karaktervolle, heerlijke gerechten. Of je nu romantisch samen komt eten of een uitje hebt met de hele vriendengroep, het is allemaal mogelijk! 

't Zwarte Schaap

't Zwarte Schaap

Open: Ma, di, wo, do, vrij, za, zo.
Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef, die niet alleen een mooie eenvoudige dis op tafel kan zetten, maar ook kan verrassen met het hogere culinaire werk. Natuurlijk hebben we onze klassiekers, maar ook wisselt onze kaart regelmatig. Zo koken we met de seizoenen en pakken we elke dag uit met een nieuwe herdershap. Voor ieder wat wils. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Dat maakt ’t Zwarte Schaap tot een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een mooi gerecht in een ongedwongen sfeer.

Land van Kokanje

Land van Kokanje

Open: Ma, di, woe, do, vrij, za, zo.
Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, "een Luilekkerland" dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen.

Brasserie Groen

Brasserie Groen

Open: Ma, di, wo, do, vrij, za.
De naam “Groen” is geboren uit onze voorliefde en passie om met zo veel mogelijk biologische- en streekproducten te werken. Elk seizoen heeft zijn charmes, dit proeft en ziet u terug op uw bord.

Kom in de middaguren gezellig langs voor een heerlijke warme kop fairtrade koffie, gepaard met een stuk huisgemaakt gebak. Of geniet van één van onze vele luxe belegde broodjes op ons terras.

Wanneer de avond valt, tovert onze brasserie zich langzaam om in een restaurant waar iedereen mag genieten van onze smaakvolle gerechten omringt in een sfeervolle ambiance.
Reserveer en beoordeel zelf of dit verborgen pareltje van de stad u kan verrassen!

Restaurant Naud

Restaurant Naud

Open: Di, wo, do, vrij, za.
Restaurant Naud is een plek waar je kan genieten van 's werelds Comfort Food. Heerlijke gerechten waar iedereen blij van wordt! We gebruiken culinaire invloeden vanuit de hele wereld om de meest smaakvolle menu's samen te stellen. 

Je kan bij ons kiezen uit: koude en warme gerechten, desserts en bijgerechten. Je kan a la carte eten of een keuzemenu bestellen.

Restaurant Moro

Restaurant Moro

Open: Di, Wo, Do, Vrij, Za, Zo.
Tijdens de Moorse overheersing van 711 tot 1492 vermengen Arabische invloeden zich met de Spaanse cultuur.
Dit heeft ook invloed gehad op de Spaanse keuken, wat onder meer een grote variatie aan groenten, fruit en kruiden heeft gegeven. De spijzen, gecombineerd met prachtige wijnen en de sfeervolle ambiance met haar Oosterse touch, brengen je in gedachten naar verre oorden.

Bar 1672

Bar 1672

Open: Di, Wo, Do, Vrij, Za.
In het hart van de binnenstad Groningen, waar voorheen de schepen hun handel dreven en wat nu bekend staat als het Gedempte Zuiderdiep, vind je Bar 1672; een bar waar heerlijke dranken en gerechten zorgen voor onvergetelijke tijden met als hoofdingrediënt een rijke artistieke geschiedenis.

Hier geniet je van een classy, in een art deco jasje gegoten, maar toch ontspannen sfeer en buitengewoon lekker eten. Bar 1672 is een plek waar je heerlijke cocktails, exclusieve champagnes, goede wijnen en lekkere bieren drinkt. Eten doe je door samen te delen; neem plaats en enjoy!

Boek jouw Culinaire Wandeling direct online of:

bel 050 230 85 99 voor meer informatie

 

 

 

 

 

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

Bar 1672

Restaurants Groningen

Hier geniet je van een classy, in een art deco jasje gegoten, maar toch ontspannen sfeer en buitengewoon lekker eten. Bar 1672 is een plek waar je heerlijke cocktails, exclusieve champagnes, goede wijnen en lekkere bieren drinkt. Voor onze gerechten heeft de keukenbrigade inspiratie opgedaan van over de hele wereld. Gerechten worden zo duurzaam mogelijk bereid met nadruk op zero waste. Een must voor je Culinair Wandeling!

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen