Culinair wandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

Extra activiteiten

Culinair Wandelen laat zich uitstekend uitbreiden met allerlei speciale activiteiten. Hieronder een aantal voorbeelden. Ook uw zakelijke activiteiten laten zich uitstekend combineren met een Culinaire Wandeling. We kunnen beschikken over diverse exclusieve vergader locaties. Ook  verzorgen wij graag uw overnachting en maken hierbij gebruik van diverse aantrekkelijke hotels. Hiervoor graag even contact opnemen.

Eerst even de wijnen proeven...Wijn proeven Culinair wandelen

Een mooie manier om uw Culinaire Wandeling te beginnen.  In Restaurant Moro of Boccaccio Bottega Toscana proeft u zes verschillende wijnen onder deskundige begeleiding. Met vers brood en tapenades erbij bent u zo een uur verder, waarna u de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen tijdens de Culinaire Wandeling... In Moro worden Europese wijnen geproefd, in Boccaccio natuurlijk Italiaanse. Aan u de keus!

 

De rondvaart...Rondvaart in grachten Groningen

Een rondvaart door de grachten geeft een hele andere kijk op de stad Groningen. Kunt u gelijk even uitrusten van de wandeling daarvoor...Duur 60 minuten.

 

Cultuur...Groninger museum Culinair wandelen

Een bezoek aan het Groninger Museum, met een rondleiding waarbij het accent op de architectuur van het gebouw ligt, is een mooie culturele aanvulling voor uw Wandeling. Duur: ongeveer 60 minuten.

 

Cocktails bij Culinair wandelenDe Shake...

Cocktails! Van Ernest Hemingway’s favoriete drankjes, de Mojito of Daiquiri, tot een Long Island Iced Tea of een klassieke Margarita. Onder begeleiding van een professionele barman, kunnen groepen, zich uitleven in het mixen, shaken, schenken en proeven van allerhande cocktails. Inclusief alle drankjes.

 

Martinitoren Culinair wandelen GroningenDe beklimming...

Wanneer u op de Martinitoren staat ziet u de stad weer van een heel andere kant. Besluit u om de beklimming te doen onder leiding van een torenwachter dan komt u op plekjes waar u anders niet mag komen. Ook bestaat de mogelijkheid tot haring happen en jenever drinken op de luizolder. Duur: ongeveer 60 minuten.

Culinair Wandelen:
Wim Koerts
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 29 53 53 93

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

 

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

Brasserie Midi:
Je zou er bijna voorbij lopen, maar als je binnen bent: Een oase van gastvrijheid en culinaire hoogstandjes!
midi klein

Groningen

Culinair wandelen regel je zelf

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen