Culinair WandelenCulinair WandelenCulinair WandelenCulinair Wandelen

Avondje uit met culinair en cultureel hoogtepunt
Reserveer hier Culinair wandelen reserveren je wandeling zelf

Hier regel je je culinaire wandeling

Je reserveert de wandeling exclusief (inclusief voor zakelijk) drankjes. De wandeling kan voor groepen en bedrijven
ook op rekening. Klik hiervoor onder op: zakelijk.

Bestellen

17:30
18:45

De RestaurantsI

Maak een keuze uit de onderstaande restaurants. Wil je meer informatie over een restaurant? Klik dan op de informatie knop. Klik op het gerecht dat je in het restaurant wil eten.

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

Voorgerecht:17.30 uur tot
 18.15 uur
Tussen- of Hoofdgerecht:18.45 uur tot
 19.30 uur
Hoofdgerecht of Dessert:20.00 uur tot
 20.45 uur
Dessert:21.15 uur tot einde

Gegevens

Dhr
Mevr

Betalen0.00€ 

Je kunt op twee manieren je Culinaire Wandeling betalen: (Zakelijk betaal je standaard op rekening)

Ideal
Overmaken
(op) Rekening
 

Culinair Wandelen:
Wim/Johan
Strausslaan 15
9722 KP Groningen

Mobiel (bij voorkeur):
06 415 771 79

E-mail:
info@culinairwandelen.com

Facebook culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Groningen happen en stappen

Facebook Culinair wandelen     Twitter Culinaire wandeling     Instagram Culinair wandelen Groningen

Uitgelicht:

’t Feithhuis is een eeuwenoude plek die al bijna 25 jaar een belangrijke locatie in de stad is voor lunch, borrel en diner. Geniet van een culinaire beleving in dit karakteristieke pand!

Sitemap  Voorwaarden  Culinair Wandelen

Telefoon:
050 230 85 99

feithhuis uitgelicht

Groningen

Culinair wandelen in 't museum

Culinair wandelen op maat

Logo Culinair Wandelen

leeuwarden

X

De Koperen Tuin

koperen tuinOntmoet elkaar in het groene hart van Leeuwarden. Oude romantiek van de Friese Oranjes. Eeuwenoude platanen in een schitterende tuin. U bent gast in "De Koperen Tuin";. Een stijlvolle gelegenheid die door de aangrenzende vijver een sprookjesachtige  aanblik biedt. U kunt genieten van een diner, hightea of lunch. Gezellig borrelen met één van onze bittergarnituren op het terras kan natuurlijk ook. Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden. Zowel voor een lunchbuffet of een dinerbuffet heeft u diverse mogelijkheden. Wilt u zelf iets samenstellen? Geen probleem, in overleg kan bijna alles. Van familiefeestje tot bruiloft, van afscheidsreceptie tot galadiner, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Restaurant De Walrus

restaurant walrusDe Walrus, prachtig Grand-Café in Leeuwarden, is de ideale plek om te genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, een snelle of juist uitgebreide lunch en vooral ook om even lekker te borrelen met vrienden of collega's. Natuurlijk kunt u in Grand-Café De Walrus ook voortreffelijk dineren. Het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht over het centrum van Leeuwarden. 

Regelmatig kunt u in het weekend onder het genot van een hapje en een  drankje genieten van Live muziek.

De Brasserie

brasserieDe Brasserie is een sfeervolle eetgelegenheid met uitzicht op de Oldehove. Lekker lunchen & dineren in een mooi karakteristiek pand in de binnenstad van Leeuwarden. Naast onze uitgebreide menukaart bieden wij diverse arrangementen en hebben we elke week een speciale Brasserieplate. Voor onze zakelijke klanten hebben wij een aparte vergaderzaal. Onze grootste verrassing is de fraai aangelegde binnentuin waar u ('s zomers) heerlijk rustig en beschut kunt genieten van een hapje en een drankje.

De Vrouwenpoort

vrouwenpoortEen bedrijf waar de Italiaanse/Frans/Fryske stijl een heerlijke Bourgondische invulling oplevert met eerlijke, verse kwaliteit. Een vleugje historie zorgt voor een intieme sfeer. Men kan uitgebreid dineren van de kaart of lekker genieten van mooie tapas. De Vrouwenpoort beschikt over twee separate kamers met een prachtig uitzicht op het Leeuwarder stadspark en haar stadsgracht. De Heerenkamer voor gezelschappen tot 14 personen, de Oldehovekamer voor gezelschappen tot 32 personen.

Sems Leeuwarden

semsSems is het enige échte restaurant met een wijncafé in Leeuwarden, ondergebracht in een prachtig gerestaureerd pand. Daarnaast biedt Sems de unieke locatie voor het houden van recepties, borrels, diners en bruiloften. Op de eerste verdieping van het pand is een moderne, sfeervolle ruimte gecreëerd, welke de mogelijkheid biedt om diverse evenementen te realiseren.  Van à la carte tot een avondje Sems...;

De keuken van Sems is smaakvol, puur & eerlijk. Sems kiest voor een mix van modern mediterraan en al het goede dat de keuken te bieden heeft. Als u dat wilt verzorgt Sems uw hele avond.